Arxiu

L’Ajuntament de Calella condemna el presumpte delicte d’abús sexual a una menor de 10 anys

El Govern Municipal de Calella compareixerà com a acusació particular en l’actuació judicial davant dels fets, tal com ha fet sempre en aquests casos

El passat diumenge dia 3 de novembre, la Policia Local de Calella, arran d’una trucada al 112, va fer una intervenció per atendre un possible cas d’abusos sexuals a una menor, una nena de 10 anys. Tot i que el pare de la nena viu a Pineda, en el moment de rebre l’avís, la menor es trobava a casa de la seva àvia a Calella, per això es va activar el protocol al nostre municipi.

La Policia Local, un cop assabentats de la situació, va demanar al pare si volia interposar denúncia i se li hi va oferir acompanyar-lo a la comissaria dels  Mossos d’Esquadra perquè s’activessin els protocols i per evitar la doble victimització (haver d’explicar la víctima el cas als dos cossos policials). Des del Govern de Calella, s’han posat en contacte amb el pare de la menor per oferir tot el suport i escalf a la víctima i la seva família.

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha demanat la màxima informació dels fets denunciats per clarificar el succés i prendre les mesures pertinents.

Segons les dades disponibles, el jove és un menor escapolit d’un centre de Barcelona que, en un primer moment, després dels fets, va fugir i ahir a la nit es va lliurar a la policia. Pel que sembla, l’agressor i la víctima es coneixien des de feia uns mesos.

Tot i que en un primer moment es va acusar directament als joves allotjats a l’Hotel Marisol de Calella, l’ajuntament confirma que no han intervingut en el succés (informació que ha estat comunicada al grup de coordinació que es va crear en el seu moment a l’arribada d’aquests joves a la ciutat). Senten que se’ls hagi implicat en aquest lamentable fet a poc menys de 48 hores de la seva marxa de la ciutat.

El consistori, vol posar de manifest la mala fe d’alguns usuaris de les xarxes socials que aprofiten aquests fets per intoxicar amb notícies falses i crear una situació d’alarma social, que no es correspon amb la realitat. Tanmateix, volen condemnar les falsedats escampades per aquests mitjans i els insults intolerables que ha patit l’alcaldessa Montserrat Candini durant aquests dies.

Ara cal deixar que els Mossos d’Esquadra facin la seva investigació, de la qual se’n derivarà la veritat i la dimensió dels fets.

Publicitat

FRANCESC TURRÓ MOBILIARI

Av. Costa Brava, sn

08380 – Malgrat de Mar

T. 937611410

CENTRE MÈDIC ALOMAR

C/ Del Bosc

17300 – Blanes

T. 872220212

Flocem – Totpint

Ctra. Accés Costa Brava, 36

17300 – Blanes

T. 972.35.32.88

 

VITALDENT BLANES

C/. d’Alberes, 51

17300 – Blanes

T. 972359778

PIZZERIA POMODORO

Pg. Sa Caleta, 26

17310 – Lloret de Mar

T.  972.36.92.03

 

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2024© Ràdio Marina · Disseny web: F/