Arxiu

La Selva i el Maresme es promociona a FITUR de Madrid

Catalunya es reivindica a FITUR com a destinació de turisme sostenible i d’experiències

Les poblacions de la Selva i el Maresme tenen una gran presència al saló del turisme de Madrid en un estand de més de 900 metres quadrats que presenta tota la oferta catalana

“Catalunya és casa teva” és l’eslògan elegit aquest any per presentar les diverses destinacions turístiques catalanes a Fitur, la principal fira del sector que se celebra a Madrid fins diumenge i que preveu atraure un quart de milió de visitants.

Segons el secretari d’Empresa i Competitivitat, Joan Aregio, El turisme català és molt més que el turisme de Barcelona

Els visitants hi poden trobar propostes a les nou marques turístiques catalanes (Costa Brava, Costa de Barcelona, Barcelona, Costa Daurada, Terres de l’Ebre, Catalunya Central, Terres de Lleida, Val d’Aran i Pirineus), a través de l’oferta de més de setanta empreses.

Coincidint amb la declaració del 2017 com l’Any del Turisme Sostenible per part de la Comissió Europea i les Nacions Unides, Catalunya reivindica a Fitur la seva oferta ecològica.

A més del turisme sostenible, l’estand de Catalunya –que espera rebre 125.000 visitants en els cinc dies de fira- presenta tota la seva diversitat d’experiències pensades per als turistes, des de vacances en família, enoturisme, aventura i muntanya, a turisme rural, i oportunitats per a fer reunions.

Per aquest motiu l’estand inclou una cabina sensorial de realitat virtual on els visitants poden experimentar a través d’un vídeo amb imatges pròpies de la destinació catalana (castellers, diables, el museu Dalí) acompanyades per moviment, fragàncies i canvis de temperatura. També un cotxe de Formula 1 cedit pel Circuït de Catalunya.

Els visitants també hi troben un cinema a la fresca on es poden veure els espots promocionals de la campanya de publicitat dirigits per Cesc Gay. També destaquen les propostes gastronòmiques de l’Hotel-Escola Sant Pol de Mas, que ofereix un menú degustació amb productes de tota Catalunya.

Aregio: “Catalunya és més que Barcelona”

A preguntes de la premsa, Aregio ha justificat es desplegament a una fira com Fitur malgrat l’èxit turístic de Catalunya, especialment de Barcelona. “Catalunya és més que Barcelona i per tant hi ha molts territoris que veuen en el turisme una oportunitat econòmica i camp per córrer per créixer allà on és més necessari”. Una de les fites, ha dit, és “fer una mica de descompressió” de zones com la capital catalana i transitar cap a un turisme “més equilibrat”.

 

Foto: Mostrador de Lloret de Mar (Aj. de Lloret de Mar)

Publicitat

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

FRANCESC TURRÓ MOBILIARI

Av. Costa Brava, sn

08380 – Malgrat de Mar

T. 937611410

CITROËN GARATGE ANDREU

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972358302

KIA EMPOR SPEED

C/. De Mas Vaixeller, 5 B

17300 – Blanes

T. 972353178

VITALDENT BLANES

C/. d’Alberes, 51

17300 – Blanes

T. 972359778

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2024© Ràdio Marina · Disseny web: F/