La Pedalada 2018 de la Setmana de la Mobilitat a Blanes ampliarà recorregut passant pel Pla Parcial Costa Brava

Diumenge vinent, 16 de setembre, Blanes celebrarà l’acte central de la Setmana Europea de la Mobilitat 2018 amb una nova edició de la ja tradicional Pedalada Popular en Bicicleta. Convocada sota el lema Combina i Mou-te, la principal novetat respecte els anteriors anys és que s’ha ampliat el seu recorregut, que passarà per primera vegada pel carril-bici del Pla Parcial Costa Brava, obert a la circulació a principis d’estiu.

La pedalada sortirà a 2/4 d’11 del matí des del Passeig de Mar, davant del Banc dels Músics, i després de fer un recorregut de poc més de 10 Km, tornarà al mateix punt de partida. Les inscripcions gratuïtes es faran el mateix diumenge a partir de les 10 del matí, i pot participar-hi gent de totes les edats que sàpiguen anar en bicicleta de dues rodes, ja que les que porten rodetes estan excloses.

Tanmateix, els menors de 10 anys hauran d’anar acompanyats dels pares o d’alguna persona adulta que se’n faci responsable durant tot el recorregut. És obligatori l’ús del casc pels menors de 16 anys, i molt recomanable per a la resta d’edats. Tothom, tingui l’edat que tingui, recolliran la seva Matrícula de Bicicleta a la taula d’inscripcions de manera gratuïta per posar-la al seu vehicle.

Categories: ESPORTS i Medi ambient.