Surten al carrer les Marines de juliol

La Marina Blanes-Lloret inclou aquest mes la programació de les Festes Majors de les dues poblacions.

A Blanes, hi ha el concurs de focs artificials i a Lloret, la processó marítima a Santa Cristina i el Ball de Plaça, com a eixos centrals.

A la Marina Maresme es parla àmpliament dels Festivals d’estiu que hi ha arreu de la comarca. Altres temes de portada són la Taula del delta i la ruta de la Tourdera.

A la portada de la Selva, també es parla de la jornada castellera que va permetre veure a Lloret un castell de 9, dels canvis circulatoris que hi ha hagut darrerament a Blanes i del dia de l’Orgull LGTBI.

A la contra de la Selva, Salvador Serres, parlant dels 50 anys de Càritas. Al Maresme, Pere Serra de Can Thos de Tordera, la millor granja catalana dels darrers anys.

A nivell esportiu, a la Selva destaca el Mundial de Raceboard o la plantilla del Lloret de futbol 2018-19. Al Maresme, el Memorial Josep Barceló de Tordera, els Campionats de Catalunya de BTT celebrats a Palafolls o els darrers èxits del Tennis Taula Calella.

Com cada mes, completen les dues edicions el directori de serveis, les farmàcies de guàrdia, l’agenda d’activitats i els horaris del transport públic.

La tirada: 20.000 exemplars per a Blanes i Lloret i 20.000 més per a Calella, Pineda, Malgrat, Tordera, Santa Susana i Palafolls.

En aquesta mateixa pàgina web es poden consultar els PDF de les dues edicions.

Imatges: Pirotècnia Tomás S.L. (JosepSalip) i portades de les dues edicions de juliol

Categories: Societat.