La 77a Travessia Popular del Port de Blanes de diumenge canvia el circuit per primer cop en 76 anys

Es farà un circuit circular amb sortida i arribada al mateix indret, a l’alçada del Banc dels Músics del Passeig de Mar, i la distància continuarà sent de 900 metres

L’Ajuntament de Blanes ha fet aquesta modificació principalment per dotar la prova d’una major seguretat pels participants. La configuració de la bocana del port ha canviat els darrers anys amb les obres de la zona portuària que s’hi van fer. Això ha provocat que tant l’accés de la bocana com la platja del costat del port on es feia l’arribada hagin quedat petits, dificultant que hi hagi prou espai per a tothom.

A l’hora de plantejar-se el canvi de recorregut, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes ha comptat amb l’ajuda del Club Triatló Blanes, que ha dissenyat el nou circuit.

La sortida serà a 2/4 de 10.

Es lliuraran un total de 13 premis repartits en diferents categories: als tres primers classificats de les categories Open; primer local masculí i femení; als nedadors més grans i més petits tant en masculí com en femení; i menció especial, a la primera persona amb discapacitat que creui la línia d’arribada.

Categories: ESPORTS.