JPO a Girona amb Temps de Flors: un doble atractiu per la ciutat

Les Jornades de Portes Obertes a les universitats han vist créixer l’interès progressiu per part de les famílies dels futurs estudiants en els darrers temps. Gairebé no hi ha cap universitat catalana que hores d’ara ja les tingui plenament reconegudes al seu propi calendari. I en algunes ocasions s’aprofita l’ocasió per fer-lo coincidir amb algun esdeveniment rellevant a la ciutat seu del centre universitari.

Aquest es el cas de la Universitat de Girona que celebrarà la seva tradicional JPO o Jornada de Portes Obertes aquest propers dissabte 18 de maig, coincidint amb el segon cap de setmana de Temps de Flors , motiu doble per visitar la ciutat i gaudir de la seva completa oferta cultural, d’oci i propostes educatives.

La JPO tindrà com a centres els respectius Campus Centre (Facultat de Medicina i Infermeria) ,Campus Barri Vell (Facultat de Lletres, Turisme i Educació i Psicologia) o el Campus Montilivi .

A fi d’evitar incomoditats en desplaçaments, mobilitat o connexions, la Universitat ha previst una eina que facilitarà que els assistents puguin trobar aparcaments gratuïts, conèixer les línies de busos municipals TMG o fer us de la llançadora UDG. Aquesta eina es diu Instamaps. A més, i tal i com ja es va posar en marxa en l’edició de l’any passat, tots els centres docents seran localitzables a Google Street View, estan singularitzats com a Place a Google, i es poden visitar virtualment a traves de Google Photos, poden  també consultar les diferents dependències de cada centre (aules, laboratoris, sales d’actes, instal·lacions….) amb Google Indoor a Google Maps.

La JPO de la Universitat es un tot un esdeveniment socio-educatiu a nivell de Girona que l’any passat va ser elogiada per la gran majoria de les mes de 4.000 persones que van participar en sessions informatives i vistes guiades per conèixer de primera mà l’oferta universitària de la ciutat.

 

Més informació a:

www.udg.edu/ca/futurs-estudiants/jpo

Categories: Ensenyament.