Jornades Gastronòmiques de l’arròs a Lloret de Mar

Els menús es podran degustar tot el mes de maig

El Giorgio, el Papalús, el Pinocchio i La Cantina By the beach són els quatre restaurants que s’uneixen a l’oferta de la setzena edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Lloret de Mar. En total són 31 establiments que, durant tot el mes de maig, serviran menús amb l’arròs com a ingredient principal, cuinat de diferents maneres i amb productes de temporada i de proximitat. Els preus d’aquesta edició oscil•len entre els 20 i els 55 euros. L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha volgut destacar la relació qualitat – preu. A més, considera que aquestes Jornades estan totalment consolidades. Per la seva part, el regidor de Turisme, Joan Gou, assegura que ha crescut el nivell gastronòmic de la destinació. Tot i així, considera que encara s’ha de lluitar per canviar la percepció negativa provocada per l’oferta complementària de menjar ràpid.

Amb les Jornades de l’Arròs es vol donar a conèixer la gastronomia lloretenca i, també, allargar la temporada. El president del Gremi d’Hosteleria, Enric Dotras, exposa alguns dels plats més destacats que es podran tastar.

Durant la passada edició es van servir prop de 3.200 menús. Les xifres indiquen que creix la participació de visitants estrangers. En especial del públic francès, que va representar un 10%.
Audio
Escoltar la crònica de Moisés García
Categories: Turisme.