Arxiu

Jesper Svensson i Laura Phillip, nous campions de l’Ironman Calella

El suec Jesper Svensson amb 8h 5 minuts i 56 segons i l’alemanya Laura Philipp amb 8 hores 34 minuts i 57 segons s’han adjudicat la victòria de la cinquena edició de l’Ironman Calella – Barcelona.

La prova ha comptat amb la participació de 3.000 atletes. La pluja ha estat la protagonista durant algunes hores del matí, malgrat que després va sortir el sol. L’atleta català Guillem Rojas va ser el primer en sortir de l’aigua després de completar els 3.8 quilòmetres en 45 minuts, per davant de Horst Reichel i Jesper Svensson.

Svensson va posar-se al capdavant durant l’etapa en bicicleta, posició que va mantenir durant els 180 quilòmetres. Amb un temps de poc més de 8 hores, Svensson va arribar a la meta per davant de Loeschke i Miquel Blanchart, que va protagonitzar una espectacular remuntada en la cursa a peu.

A la categoria femenina, l’Alemanya Laura Phillip va mantenir la primera posició gairebé durant tota la prova, que la va dur a emportar-se una més que merescuda victòria.

Phillip, guanyadora del Ironman Marbella d’aquest any, va arribar a meta en 8h 34 minuts, batent el record de la prova que estava en mans de Van Vlerken que va quedar tercera. Hanna Maksimava va quedar en segona posició. El primer calellenc ha estat John Galindo amb un temps de 9 hores.