Investiguen la violació d’una dona a l’entorn de l’estació de tren de Sant Andreu de Llavaneres

La víctima venia caminant des de Mataró per anar a treballar i després d’una brutal agressió va haver de ser hospitalitzada

El camí de les vies del tren que va de Mataró a Llavaneres és una ruta de poc més de tres quilòmetres força transitada durant tot l’any. L’utilitzen banyistes per anar a racons de platja allunyats, pescadors, persones que surten a córrer o passejar i també treballadors que prefereixen anar caminant a la feina en lloc d’agafar el tren.

Aquest darrer és el cas de la víctima de la violació que va tenir lloc el passat 28 de desembre pels volts de les set del matí. La dona, veïna de Mataró, anava a treballar quan va ser sorpresa pel seu agressor, a tocar ja de l’estació de Rodalies de Llavaneres. Eren dos quarts de vuit del matí.

Alguns testimonis han explicat que van trobar la dona demanant auxili i amb la cara desfigurada. La dona va haver de ser traslladada a l’Hospital de Mataró com a conseqüència de l’agressió. L’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació i ara per ara no hi hauria encara cap detingut.

Categories: Successos.