Arxiu

II Nit de l’Esport de Blanes

La Ciutat Esportiva Blanes va allotjar aquest passat dissabte per segon any consecutiu la que ja es pot considerar la festa de l’esport blanenc per excel·lència, recuperada després d’una dècada que havia deixat de fer-se. Es tracta de la II Nit de l’Esport, que va congregar més de 1.000 persones –una quantitat de públic més elevada que l’any passat- a la pista verda del pavelló, vestit especialment de festa per a la ocasió.

Al llarg de la vetllada es van lliurar sengles premis en forma de trofeu a més d’un centenar llarg de persones: 27 esportistes en la categoria d’individuals i un centenar d’atletes i jugadors d’equips i grups en competició triats per les mateixes entitats esportives del municipi en les dues modalitats en solitari i per equips. L’objectiu ha estat un any més agrair la tasca i els resultats aconseguits per les entitats esportistes blanenques durant la passada temporada, a l’hora que es gaudia d’una estona entretinguda i festiva.

L’acte el van encapçalar l’alcalde de Blanes accidental, Quim Torrecillas, acompanyat del regidor d’Esports, Joel Comas. També es van encarregar de lliurar els trofeus regidors i regidores del consistori en representació dels respectius grups polítics municipals. D’altra banda, es va convidar igualment perquè assistissin a la vetllada als exregidors d’Esports durant aquests anys a la Ciutat Esportiva, comptant amb la presència de Xavier Oms i Xavier Marcos.

Escoltar Joel Comas, regidor d’Esports:

Al llarg de la vetllada també es van lliurar reconeixements especials a tres esportistes internacionals de Blanes. Al pilot de karting Pedro Hiltbrand, al nedador Guillem Pujol i al corredor Buba Sabaly. De tots tres, l’únic que va poder recollir el seu premi personalment va ser l’atleta senegalès Buba Sabaly, ja que tant Pujol com Hiltbrand són fora de Blanes, precisament perquè estan participant en sengles competicions.
L’apartat de premis especials es va completar amb una destacada novetat, afegida enguany per primera vegada. Es va voler agrair el treball desenvolupat per quatre periodistes blanencs i del territori durant molts anys a través de diversos mitjans de comunicació: Enric López –conegut popularment com a ‘Charlie’-, Albert Ros, Alfons Serrano i Pedro Hormigo.

Per motius de salut, Enric López no va poder assistir a la cerimònia, i està previst que se li pugui lliurar personalment quan s’hagi recuperat. D’altra banda, Alfons Serrano va sorprendre tota la concurrència recuperant una mostra del seu treball: una fotografia de grup de la primera nit de l’esport que es va celebrar a Blanes l’any 1973, quan s’organitzava en un format molt diferent al què es fa ara.

 

Foto de grup: Aitor Roger

Publicitat

VITALDENT BLANES

C/. d’Alberes, 51

17300 – Blanes

T. 972359778

Opel Alemand Automoció

Av. de l’Estació, 51

17300 – Blanes

T. 972335353

KIA EMPOR SPEED

C/. De Mas Vaixeller, 5 B

17300 – Blanes

T. 972353178

Flocem – Totpint

Ctra. Accés Costa Brava, 36

17300 – Blanes

T. 972.35.32.88

 

CITROËN GARATGE ANDREU

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972358302

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2024© Ràdio Marina · Disseny web: F/