ICV-EUiA de Lloret porta al Parlament les queixes sobre el Centre Sociosanitari

Ho ha fet a través del grup Catalunya Sí Que Es Pot, que ha preguntat al govern si és coneixedor de diferents qüestions que afecten l’hospital sociosanitari Nicolau Font. La principal preocupació està relacionada amb el menjar que serveix l’empresa SERHS, a través d’un conveni amb la Corporació de Salut del Maresme i La Selva. Segons un informe del Síndic del Ciutadà, el nivell de qualitat és baix. L’encarregat de formular les preguntes ha estat el diputat i representant gironí del grup parlamentari, Marc Vidal.

No és l’únic aspecte negatiu. Segons Vidal, s’ha detectat una disminució de la qualitat assistencial i un augment de la càrrega de treball del personal de la residència. La decisió de fer arribar les preguntes al Parlament és causa de què el grup municipal d’ICV-EUiA no hagi rebut cap resposta a les qüestions formulades a la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, que és l’organisme que gestiona la residència.

El Govern català té un termini de resposta a les preguntes de màxim 3 mesos. Segons Marc Vidal, en funció de les explicacions, s’estudiaran les diferents actuacions possibles per solucionar els problemes que es denuncien des del Centre Sociosanitari de Lloret.

 

(Foto: Centre Sociosanitari Nicolau Font. Font de la imatge: El Punt)

 

Àudio: declaracions del diputat i representant gironí del grup parlamentari Catalunya Sí Que Es Pot, Marc Vidal.

Categories: Política.