Girona es consolida com a capital del ciclisme

El festival de ciclisme Sea Otter supera les expectatives i arriba als 50.000 visitants en la seva 2a edició a Girona. Una xifra, aquesta que els responsables de la fira valoren “molt positivament” i que “consoliden” l’esdeveniment. De fet, supera en més de 20.000 persones l’edició del 2017, any en què el certamen aterrava a Europa.

El director de la Sea Otter Europe, Albert Balcells, ha destacat la crescuda “rellevant” que han tingut en projecció internacional i l’impacte econòmic que suposa per la ciutat.

L’augment de robatoris de bicicletes i l’increment d’aficionats a aquest esport a les comarques de Girona ha provocat una crescuda “important” de les assegurances a la demarcació. De fet, des del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona (CMAG) asseguren que fa pocs anys no se’n feien, i ara en canvi, hi ha companyies que fan productes “específics” pels amants del ciclisme. El seu president, Jordi Triola, no descarta que en un futur l’assegurança de bicicleta pugui ser obligatòria.

Una assegurança de bicicleta pot costar de 60 a 120 euros, en funció del valor del producte.

 

Fotos ACN

Categories: Economia i ESPORTS.