Fira dels Americanos de Lloret de Mar

El grup Havana D’Primera, nominat als Latin Grammy Awards 2018, actuarà a la Fira dels Americanos de Lloret de Mar aquest cap de setmana

Del 13 al 16 de juny Lloret de Mar viu intensament la Fira dels Americanos, els lloretencs que van viatjar a les Amèriques i que van fer més o menys fortuna però van portar moltes innovacions i productes del continent americà.

La fira comença el dia 13 amb una plantada de gegants a les 19:15h i la presentació oficial amb la conferència “Història d’una oreneta”

Al llarg del divendres, dissabte i diumenge podreu visitar el mercat indià situat al Passeig Verdaguer, que també compta amb un espai infantil.

La música serà molt present en aquesta edició amb dj’s, cercaviles musicals, tallers de balls i concerts. Us recomanem els concert “Salsa on the Beach” a la platja de Lloret el divendres i dissabte a les 23h.

Per altra banda, s’han organitzat activitats paral·leles a la fira com visites guiades a diversos equipaments de la vila i la relació amb els americanos, una conferència de la Fundació Alícia titulada “La cuina dels Americanos”, concerts d’havaneres…

Si veniu vestits de blanc, rebreu un barret o un vano! I als restaurants associats a la campanya podreu degustar autèntica cuina indiana!

Categories: Cultura and Festes.