Arxiu

Festa Major de Calella 2020

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, i el gestor cultural, Marcel Pla, han presentat el programa de Festa Major de la Minerva, marcat per les mesures anti COVID.

La Festa Major començarà el proper dimarts 22 a les 18.30 h, amb el pregó infantil a càrrec dels alumnes de l’Escola Freta i a les 21.00 h hi haurà el pregó de Festa Major que enguany anirà dedicat a les persones que han estat en primera línia durant la pandèmia. Ambdós pregons seran virtuals i es podran seguir pel canal de YouTube, Facebook, Twitter, Instagram i el portal de l’Ajuntament de Calella. El pregó, a més, es projectarà a la mateixa hora de sempre sobre la façana de l’Ajuntament, en un clar simbolisme de tradició popular. Amb tot, des de l’Ajuntament es demana que la ciutadania eviti anar-hi per impedir aglomeracions. L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, reconeixia així en roda de premsa, que el pregó d’enguany tindrà un significat especial: “Aquest any farem un pregó virtual en format vídeo. Hem volgut buscar com a protagonistes aquelles persones que identifiquen la lluita d’una manera silenciosa i professional. Gràcies a tots ells ens n’hem sortit”.

Pel que fa a les actuacions musicals, enguany es traslladen a la Fàbrica Llobet-Guri. L’alcaldessa ha destacat que “el cartell musical compta amb tres plats forts: Oques Grasses, que es el primer concert que fa en tot l’any, Orquestra DiVersiones i Companyia Elèctrica Dharma”. A aquests concerts se’ls hi sumen les actuacions d’El Pot Petit i la tradicional Festa Fluor.

Una de les novetats d’enguany serà un Festival de Circ enfocat a les famílies que se celebrarà al passeig de Manuel Puigvert. Aquest festival compta amb la participació d’artistes locals que s’han vist molt colpejats per la pandèmia: “No renunciem a la cultura i també busquem donar suport i elements de treball als artistes de casa/del país”.

Les entrades tant pels concerts com pel festival de circ ja es poden comprar a través de la plataforma www.entrapolis.com.

La Festa Major d’enguany tampoc renuncia al tradicional vermut solidari. Aquest es trobarà al passeig Manuel Puigvert i s’hi podrà col·laborar durant tots els espectacles que es celebrin al passeig: “El nostre deure és donar totes les eines necessàries als voluntaris que fan tot aquest esforç malgrat les difícils condicions en les que estan treballant”. També es celebrarà el Festival de Jazz i Blues Joan Josep Ribas “Txespi” , la Gala Tres Tenors i l’espectacle Nit de Foc.

Calella no ha volgut renunciar a la celebració de la Festa Major. En paraules de l’alcaldessa: “Ens prenem aquesta Festa Major amb la màxima responsabilitat i mateixa il·lusió de sempre. Sabem que la COVID-19 segueix entre nosaltres i no baixarem la guàrdia. El nostre grau d’il·lusió ha d’anar proporcionalment acompanyat d’un sentit de responsabilitat per vetllar per la seguretat de tothom. Il·lusió, diversió i responsabilitat han de ser els emblemes d’aquesta Festa Major”. Així mateix, l’alcaldessa ha fet també una crida al seny del conjunt de la ciutadania: “Apel·lo al conjunt de la ciutadania a que compleixin amb totes les mesures de seguretat. Nosaltres hem fet tot el que s’ha de fer per controlar tots els elements per garantir una Festa Major segura”.

Una Festa Major marcada per les mesures anti COVID.

La programació d’enguany estarà marcada per les mesures anti COVID. Entre d’altres, es realitzaran dos passis de cada concert, la reserva i la compra d’entrades serà anticipada i la gent haurà de fer la compra amb el seu grup de confiança i amb un màxim de 6 persones, s’evitaran les cues amb la presencia d’acomodadors, es realitzaran proves tèrmiques i hi haurà circuits d’entrada i sortida controlats per personal de seguretat.

Publicitat

CENTRE MÈDIC ALOMAR

C/ Del Bosc

17300 – Blanes

T. 872220212

FRANCESC TURRÓ MOBILIARI

Av. Costa Brava, sn

08380 – Malgrat de Mar

T. 937611410

CENTRE COMERCIAL ESPAI GIRONÈS

Camí dels Carlins, 10

17190 Salt (Girona)

T. 972405980

Opel Alemand Automoció

Av. de l’Estació, 51

17300 – Blanes

T. 972335353

KIA EMPOR SPEED

C/. De Mas Vaixeller, 5 B

17300 – Blanes

T. 972353178

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2024© Ràdio Marina · Disseny web: F/