Es presenta la 8a Temporada Lírica Ciutat de Calella

La Temporada Lírica de Calella va creixent exitosament any rere any, registrant més de 2.500 assistents al 2018. Tal i com ha explicat l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, “tot el que té a veure amb la cultura i les seves diferents expressions artístiques ens agrada, ho promovem i creiem que és un relat necessari” i per això, “malgrat el context econòmic difícil d’aquests darrers anys, no hem volgut reduir aquesta part de l’expressió musical”.

La 8a Temporada Lírica Ciutat de Calella començarà els dies 17 i 19 de maig a la Sala Mozart amb l’opereta còmica “La Viuda Alegre”, on per primer cop, a més de cantar i actuar, també es podrà veure ballar.

El segon espectacle serà el primer cap de setmana de juliol, els dies 5 i 7, també a la Sala Mozart i serà la posada en escena de l’òpera “Madama Butterfly”. Comptarà amb la Maribel Ortega, Toni Marsol, Jorge Morata, Marta Olero, entre d’altres.

El 26 de juliol, serà el torn de la 9a Simfonia de Beethoven que comptarà amb la participació de la Coral Polifònica Puig-reig i, com a gran novetat, es celebrarà al Parc Dalmau.

Es tornarà a celebrar el tradicional concert de Festa Major, el dia 22 de setembre. Sota el títol de “Som i serem!”, serà un concert dedicat a la música catalana i a les sardanes.

Per acabar la Temporada Lírica, tornarà a la Sala Mozart, amb el tradicional concert de Cap d’Any, “A ritme de vals” amb valsos i polques.

El director artístic de la Temporada Lírica Ciutat de Calella,Albert Deprius, ha volgut donar les gràcies a l’Ajuntament de Calella, així com al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i a la Diputació de Barcelona: “Gràcies per creure en nosaltres i en la cultura i per fer possible que Calella tingui la seva pròpia temporada lírica”.

Foto Joan Maria Arenaza

Categories: Cultura.