Els Mossos d’Esquadra donen els diners recaptats per la venda del Calendari Solidari

La venda del calendari ha batut rècords i ha recaptat 61.970 euros

 

Els Mossos d’Esquadra han donat tots els diners recaptats per la sisena edició del Calendari Solidari, que aniran destinats a tallers d’estimulació i teràpies assistides. Amb la ja habitual col·laboració de la Federació d’Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Catalunya i fins a 300 voluntaris diferents, el calendari compta amb un recull de 14 fotografies de festes tradicionals catalanes, amb membres de l’Associació i del Cos posant en elles. El calendari s’ha pogut comprar en més de 732 establiments d’arreu de Catalunya en qualsevol punt de venda comercial; estancs, botigues, entitats, etc.

 

Sis edicions, més de 2.500 persones ajudades

En sis anys, aquest projecte solidari ha aconseguit recaptar un total de 344.505 euros. Els diners, sempre són invertits en entitats que desenvolupen una gran tasca social. El 2018 es va ajudar a 2.688 persones, entre malalts d’alzheimer, cuidadors i familiars.

L’Alzheimer és una malaltia progressiva i degenerativa de les cèl·lules cerebrals que provoca un deteriorament de la memòria, el pensament i la conducta. Els recursos seran  destinats a fer possible tallers d’estimulació, de musicoteràpia o de teràpia assistida amb animals.

Categories: Solidaritat.