Els càmpings gironins inverteixen 45MEUR en la millora de les instal•lacions

Des de l’associació que els agrupa ressalten que el sector està “en constant evolució” per tal continuar atraient clients

De fet, els 73 negocis que conformen l’Associació Càmpings de Girona (ACG) sumen 150 MEUR en els últims cinc anys dedicats a fer evolucionar el sector per tal de continuar atraient clients d’arreu d’Europa, i mantenir-se així com “un referent” dins del món del càmping. El president de l’ACG, Miquel Gotanegra, assenyala que cal mantenir-se en l’excel·lència.

Segons Gotanegra, el fet de posar diners en la sostenibilitat mediambiental és una conseqüència de la localització de molts negocis, que es troben dins “d’espais únics i paratges naturals”. En aquest sentit, algunes de les inversions que s’han fet ha estat millorar la canalització de l’aigua o augmentar els carrils bici.

Escoltar Gotanegra:

 

L’aposta decidida dels càmpings gironins per modernitzar i fer sostenible les seves instal•lacions ha portat a que 23 d’ells ja estiguin qualificats amb la màxima distinció possible, que  dona la revista holandesa ANWB.

D’altra banda, 17 càmpings de les comarques gironines ( el 20% de les places que el sector ofereix a la demarcació) disposen de segells de qualitat mediambiental com ara els certificats EMAS, ISO, o l’Starlight Dark Sky

Categories: Turisme.