Arxiu

El Teatre Clavé estrena l’Insòlit

Enguany Tordera acollirà l’espectacle Insòlit, els dies 20 i 17 de setembre, un viatge sensorial en 5 actes molt recomanat pels amants de noves experiències, gastronòmiques, artístiques i sensorials. serà possible gràcies al treball conjunt de la Fundació Teatre Clavé, Fundació Alícia i el departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera, juntament amb la col·laboració d’empreses del sector de restauració i productors i artesans locals. Un dels productors locals col·laboradors del projecte ha estat el Restaurant Can Tarranc.

Insòlit es tracta d’un experiment, una proposta delicada i complexa que exigeix un seguit d’equilibris entre els agents econòmics, el treball en xarxa, la gastronomia i l’art. Mitjançant els imputs de la Fundació Alícia com són la vocació social, la innovació tecnològica a la cuina i la valoració del patrimoni  agroalimentari juntament amb els valors de la Fundació Teatre Clavé com són l’art, la cultura i la cohesió social es crea un mix insòlit que pretén despertar les emocions.

De fet, durant aquests últims anys, diverses organitzacions culturals i arrelades al sector de la restauració han intentat fer-ho per potenciar el turisme i comerç de proximitat sense aconseguir l’objectiu establert.

El que proposa Insòlit és una visió estratègica de futut, on a través del treball en xarxa s’impulsin projectes innovadors que siguin vertebradors de creació i riquesa, i que fomentin els valors ja esmentats. És per aquest motiu que el projecte pretén promocionar els productes de km0 i proximitat, els comerçps i artesans locals gràcies a la cultura com a eina persuasiva i divulgativa. A més, es basa en la promoció del territori a partir de proposar la temàtica que arrela aquesta primera edició: ‘Allò que neix de la terra’.

L’Ínsolit es dividirà en 5 actes:

Acte 1: La terra, l’orgien. L’aigua: El sòl, el punt de partida del viatge. L’espai on s’arrela. De la terra, en diuen. D’aquí, de proximitat. La terra com a proveïdor d’aliments, com a espai d’identificació individual i col·lectiva. Aquest és el moviment zero: comença el camí.

Acte 2: Aroma, so. L’essència: el sentit de l’olfacte pren protagonisme en el segon acte d’Insòlit, acompanyat, això sí, de l’oïda. Escoltar per sentir, olorar per reconèixer, per recordar, per trobar l’essència.

Acte 3. Foc, fum, caliu. I brasa. El cofc com a motor de canvi, de transformació i de generació de nous sabors i aromes.

Acte 4. El sabor de la tradició: homenatge a Can Nassos. La cuina tradicional és patrimoni. Proximitat i tradició s’uneixen en la quarta etapa d’aquest viatge, en què es vol retre homenatge a una de les cuineres més emblemàtiques de Tordera: La Paquita Fors, més coneguda com la Paquita de Can Nassos.

Acte 5: Elogi de la festa. Què millor que gaudir d’un còctel com a porta d’entrada d’un univers festiu? Un fi de festa pensat per als més agosarats i obert a la creació de tots i cadascun dels assistents. Que comenci l’espectacle!

L’espectacle Insòlit, començarà, els dos dies, a les 21h, al Teatre Clavé. Venda d’entrades (50€) al web teatreclave.cat i a les taquilles del Teatre Clavé.

La presentació de l’Insòlit va comptar amb la presència de Joan Carles García, president de la Fundació Clavé, Josep Navarro, director del Teatre Clavé, i Toni Massanés, director de la Fundació Alicia.

Escoltar García, Navarro i Massanés:

Publicitat

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

MILAR TORDERA

Camí Ral, 182

08490 – Tordera

T. 937640634

CENTRE MÈDIC ALOMAR

C/ Del Bosc

17300 – Blanes

T. 872220212

KIA EMPOR SPEED

C/. De Mas Vaixeller, 5 B

17300 – Blanes

T. 972353178

Neteges Escobar

C/. Miralles, 10   P.I. Can Patalina

08380 – Malgrat de Mar

T. 937610744

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2024© Ràdio Marina · Disseny web: F/