El Servei de Salvament i Socorrisme de Lloret du a terme 2.412 atencions durant l’estiu

Proactiva, l’empresa de salvament i socorrisme contractada per l’Ajuntament de Lloret de Mar per garantir la seguretat dels usuaris a les platges, ha presentat la memòria d’activitats d’aquesta temporada d’estiu. El període de servei ha estat del 15 de maig al 15 d’octubre.

L’informe presentat detalla un total de 2.412 intervencions a les cinc platges de la vila (platja de Lloret, Fenals, Canyelles, sa Boadella i Santa Cristina), de les quals 1.882 corresponen a incidències diverses –atenció sanitària per picades de medusa, petites ferides, al·lèrgies, cremades solars, contusions i fractures–, 32 a rescats, 24 atencions a persones perdudes, 36 a accidentats que van necessitar evacuació amb ambulància i el servei de bany a discapacitats amb 438 assistències.

Les accions preventives ascendeixen a 32.466 i les més freqüents consisteixen en advertiments per evitar el bany fora de zona de banyistes, les recomanacions per extremar la seguretat en les zones de roques i les advertències en cas de mal estat de la mar.

Categories: Seguretat.