El Rusc de Tordera celebra per segona vegada la Setmana del Discapacitat

Entre els actes programats hi ha hagut una xerrada del Pare Manel sobre el voluntaris, “el voluntariat és essencial perquè la societat tiri endavant. És un patrimoni de la humanitat. Sí que hi ha gana al món, moltes guerres o grans diferències entre rics i pobres, els voluntariats, però, treballen per reduir les diferències i facilitar aliments als que no en tenen, per posar un exemple.”

Segons el Pare Manel, tothom pot ser voluntari, “tothom pot fer tasques de voluntariat. Cada persones, però, ha d’escollir la que s’adapti més al seu temps i la seva manera de fer. Jo per exemple, que he treballat en molts camps, no vaig poder aguantar seguir amb els nens que pateixen càncer, i mira que he vist desgràcies al llarg de la meva vida.”

Pere Domènech, director del Rusc, explica els que “són uns actes reivindicatius per reclamar els drets de les persones discapacitades”.

Escoltar al Pare Manel i a Pere Domènech:

Coincidint amb la Setmana del Discapacitat, l’alcalde de Tordera inaugurarà aquest dijous oficialment un nou pis per a membres del Rusc, El Lleoner.

El Lledoner és un servei pensat per a persones en situació d’envelliment i suport integral. Oferim servei les 24 hores del dia. Hi viuen un total de 6 persones.

Categories: Societat.