Arxiu

El PSC demana a l’alcalde de Blanes que rectifiqui les seves manifestacions sobre el referèndum

Miquel Lupiáñez, fa dies defensa, que com alcalde que complirà la legalitat, però com a ciutadà ha assegurat que anirà a votar i votarà NO.

Aquestes eren les manifestacions que ja vam recollir a Ràdio Marina fa uns dies.

En el seu Facebook particular, Lupiáñez ha penjat aquesta declaració:

“Tal i com he explicat a tothom que ha volgut escoltar, el PSC defensa un referèndum, però referèndum per treballar en un acord, però no per la ruptura; per això som partidaris de la reforma federal de la Constitució.

També he deixat clar que com alcalde no puc participar en cap acte il·legal. Ara bé, tothom té llibertat per actuar d’acord amb els seus principis i conviccions i, a nivell personal, en el cas que s’arribés a fer el referèndum, votaria que “NO”, igual que vaig votar al 9N”.

El secretari d’organització del PSC, Salvador Illa, ha trucat Lupiáñez perquè les seves manifestacions no s’ajusten al que defensa el partit.

 

Aquests dies, la presencia de Lupiáñez als mitjans de comunicació és constant. Aquest dilluns ha parlat per Onda Cero.

 

ICV-EUiA i Batega rebutgen aquestes declaracions de l’alcalde Miquel Lupiañez i asseguren:

 Els dos grups assenyalen que la utilització retorçada dels principis democràtics es una tònica ja massa habitual per part de LupiáñezLes declaracions denoten un caràcter clarament xenòfob i que menysté la resta de cultures i zones d’Espanya

Les dues formacions afirmen:

“Les justificacions que l’alcalde ha fet servir per reafirmar la seva decisió d’obrir les instal·lacions municipals pel referèndum, utilitzant arguments propis del ultranacionalisme i la xenofòbia, amb comparacions entre el Magreb i Dinamarca o afirmant que a Catalunya es viuen valors diferents de la resta d’Espanya, ens fan dubtar seriosament que Miquel Lupiáñez sigui un demòcrata i creiem que no es digne de representar a la nostra població.

ICV-EUiA i Batega per Blanes estem totalment a favor de la celebració del referèndum i del dret a l’autodeterminació, però no podem tolerar que per justificar-ho calgui desqualificar a la resta de comunitats autònomes de l’estat espanyol. Novament Lupiáñez ha demostrat que no està en sintonia amb la seva ciutadania amb aquestes desafortunades declaracions.”

 

 

 

 

Publicitat

PIZZERIA POMODORO

Pg. Sa Caleta, 26

17310 – Lloret de Mar

T.  972.36.92.03

 

CENTRE MÈDIC ALOMAR

C/ Del Bosc

17300 – Blanes

T. 872220212

VITALDENT BLANES

C/. d’Alberes, 51

17300 – Blanes

T. 972359778

Opel Alemand Automoció

Av. de l’Estació, 51

17300 – Blanes

T. 972335353

CITROËN GARATGE ANDREU

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972358302

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2024© Ràdio Marina · Disseny web: F/