El President Torra visita l’escola Ventijol de Blanes

El president de la Generalitat, el conseller d’Educació i l’alcalde renoven el compromís amb l’Escola Ventijol de Blanes

Quim Torra i Josep Bargalló, acompanyats del batlle, Àngel Canosa, i la regidora d’Educació, Olga López, han visitat aquest dimecres el centre, on l’equip docent els han exposat els temes que els preocupen, alguns dels quals ja els va tractar amb la comunitat educativa el conseller Bargalló durant la seva anterior visita d’aquest passat mes de febrer.

Des del govern català s’ha recordat la idea que se’ls va exposar llavors de reconvertir el centre en un Institut-Escola, un canvi que significaria tot un seguit d’avantatges. Aquesta seria una solució perquè les despeses de manteniment que ara recauen en l’Ajuntament de Blanes, també ho farien en la Generalitat. En l’actualitat l’escola atén un centenar d’alumnes d’entre 3 i 16 anys d’edat, prorrogables a 18 anys.

El Govern segueix treballant és en la construcció d’un nou Centre d’Educació Especial a Santa Coloma de Farners que ajudi a absorbir l’alumnat d’aquesta demarcació. Mentrestant, els problemes de manca d’espai s’han ajudat a resoldre des de l’Ajuntament de Blanes amb la cessió de cinc aules a l’Escola Carles Faust.

L’escola Ventijol es va crear ara fa 50 anys.

Categories: Ensenyament.