Suport de La Selva i el Maresme a Barcelona i Cambrils

Al llarg de la tarda de dijous, després que es coneguessin els tràgics fets a la Rambla de Barcelona, tots els consistoris van emetre comunicats de suport als seus webs i, també, a través de xarxes socials com Facebook o Twitter. Com a mostra de dol i de suport, s’ha convocat un minut de silenci a partir de les 12 del migdia.

A més, diversos actes que estaven programats per aquests dies s’han suspès. Per exemple, a Lloret de Mar no es durà a terme el Clon Festival que s’havia de celebrar aquesta nit, ni tampoc es farà la concentració que les kellys, el col·lectiu que aglutina les cambreres de pisos dels hotels, havien convocat per aquest divendres.

A Blanes també s’han suspès tots els actes de la Festa Major Petita d’avui i del cap de setmana, entre ells la Caminada Popular Nit de Sant Bonós, a causa dels tres dies de dols que hi ha a la destinació. Sí que es farà, però, el Docus a la Fresca d’aquest divendres. Per aquest dissabte, la destinació ha programat un acte simbòlic en suport a les víctimes. Es farà a les 22.30 h, al passeig de Mar.

 

(Foto: minut de silenci a Lloret de Mar)

 

Àudio: declaracions de l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, i de l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, en relació als actes que s’han suspès.

 

Categories: Successos.