Arxiu

El Girona, que frega la permanència, jugarà el proper cap de setmana al Camp Nou

El Girona va sumar aquest passat divendres la quarta victòria consecutiva a Montilivi i ja toca l’objectiu de la permanència pràcticament amb les dues mans.

Els homes de Pablo Machín es van imposar al Leganés per un marcador de 3-0, mostrant una clara superioritat davant dels madrilenys, que no van ser capaços de crear perill a l’àrea gironina. El primer gol de la nit va arribar per mitjà de Christian Stuani, de penal, que va aconseguir el tretzè gol en el seu compte particular. El segon el va fabricar Portu, en una jugada personal. El definitiu 3-0, a la segona part, va arribar en una remada de cap de Juanpe.

El partit va tenir un toc especial, el debut a la màxima categoria del capità Eloi Amagat, que va poder gaudir dels seus primers minuts aquesta temporada. El mateix Eloi Amagat reconeixia que amb les diferents baixes tenia l’esperança de debutar i assegura que l’escenari ha estat el millor possible.

L’equip acaba la jornada amb 34 punts, a 16 de distancia dels llocs de descens, que marca Las Palmas. El pròxim dissabte, el Girona jugarà el derbi català de la Primera Divisió al Camp Nou davant del líder, el Futbol Club Barcelona.