Arxiu

El Girona necessita un miracle per seguir a 1a

El Girona no ha pogut superar el Levante a Montilivi en un partit que era pràcticament definitiu per les aspiracions de permanència de l’equip a Primera Divisió. Stuani ha avançat els gironins ben entrada la segona meitat, però en la següent jugada Morales ha fet l’empat i, a pocs minuts del final, Bardhi ha marcat l’1-2 definitiu. Un segon gol que ha caigut com una gerra d’aigua freda a l’estadi, enterrant pràcticament totes les opcions per seguir un any més a Primera Divisió.

Un desenllaç que era difícil d’imaginar veient com ha sortit l’equip. Intensos com mai, Stuani i Lozano han tingut dues ocasions molt clares només començar, però Aitor ha tret dues mans providencials per evitar l’1-0. El porter del Llevant ha tornat a intervenir en un xut creuat de Portu al minut 12, traient aigües com podia davant l’allau que estava sent el Girona. Amb el pas dels minuts, però, les forces s’han anat equilibrant i les ocasions pràcticament han estat inexistents: una falta directa de Campaña que ha rebutjat Bono amb els punys i una pilota per Stuani dins l’àrea, fregada per l’uruguaià amb el cap abans que marxés fora, ha estat tot el que ha donat de sí el primer temps.

La segona meitat també ha arrencat amb el Girona anant a per totes. Lozano l’ha tingut de cap al 55’ i, poc després, ho ha provat amb un xut potent des de fora l’àrea que ha rebutjat Aitor. La pilota ha quedat morta i Stuani, murri com pocs, només l’ha hagut d’empènyer per marcar l’1-0 i fer esclatar Montilivi. Però poques vegades l’èxtasi d’un gol ha durat menys estona, perquè Morales ha aconseguit l’empat tot just en la següent jugada. L’equip ha buscat tornar a posar-se per davant fins que Bardhi, a poc per acabar, sentenciava el partit i pràcticament totes les opcions de permanència del Girona a Primera Divisió.