Arxiu

EL CF LLORET ES MANTÉ A 1A CATALANA

Cap al mes d’agost del passat 2015, es va fer públic el calendari de la Primera Catalana. El Club de Futbol Lloret iniciava la competició al complicat camp de l’Horta i el finalitzava, també com a visitant, davant del Girona “B”. Pocs s’esperaven que aquesta darrera jornada seria decisiva i que la permanència es decidiria, per als dos conjunts, en aquest mateix partit. Allò que va començar sent una especulació o, si ho voleu, una hipòtesi estèril, va anar agafant grans dosis de realisme a mesura que s’anava acostant el tancament del campionat. Finalment, i com si algun maquiavèl·lic escriptor ho hagués decidit, el gran duel va acabar sent una realitat. Lloretencs i gironins s’ho van jugar tot a 90 minuts, amb un ull posat al resultat del Mataró, que també va arribar al final de lliga sense els deures fets. El futbol, en aquesta ocasió, va somriure al Lloret i, amb un gol de Pol Ros, l’equip va poder celebrar la preuada permanència. A l’altre costat, les llàgrimes d’impotència dels jugadors del filial del Girona, i és que, com bé sabem, l’alegria, en el món de l’esport, va per barris.

Amb una gran celebració, després d’assolir l’objectiu, el CF Lloret ha tancat una nova temporada plena de dificultats que han impedit que Edu Urdiales pogués viure amb tranquil·litat els darrers mesos de competició. Amb una plantilla regenerada en un 50%, i amb una de les mitjanes d’edat més baixes de la categoria, el conjunt selvatà ha tornat a plantar cara a equips amb un pressupost més elevat i amb fites més ambicioses. Tot i oferir una bona imatge en molts dels partits, la sort no els ha acompanyat i l’escassetat golejadora ha provocat que l’equip hagi estat a tocar del descens a la Segona Catalana, en un curs en el qual, a més, els descensos compensats han trencat més d’una calculadora. A més, la quantitat de baixes per lesions i sancions han perjudicat la continuïtat de l’equip, provocant les constants convocatòries de jugadors de l’equip filial i del Juvenil.

La temporada, en xifres, ha acabat de la següent manera: el CF Lloret ha estat tretzè, amb 43 punts, després de sumar 10 victòries, 13 empats (l’equip que més igualades ha acumulat, una de les lloses del curs) i 11 derrotes, amb 42 gols a favor, els mateixos que ha encaixat.

Les valoracions, des de l’entitat, són positives. El CF Lloret tanca una temporada en la qual, a més, ha pogut celebrar l’ascens a la Tercera Catalana del seu equip B. En clau de futbol base, el Juvenil “B” i el Prebenjamí “A” han estat campions de les seves respectives lligues.

Moisés García

Darrer partit jugat a casa. Foto Yoyo
Darrer partit jugat a casa. Foto Yoyo

Publicitat

FRANCESC TURRÓ MOBILIARI

Av. Costa Brava, sn

08380 – Malgrat de Mar

T. 937611410

Flocem – Totpint

Ctra. Accés Costa Brava, 36

17300 – Blanes

T. 972.35.32.88

 

Opel Alemand Automoció

Av. de l’Estació, 51

17300 – Blanes

T. 972335353

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

Neteges Escobar

C/. Miralles, 10   P.I. Can Patalina

08380 – Malgrat de Mar

T. 937610744

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2024© Ràdio Marina · Disseny web: F/