Diego J. Fernández presenta Lux Mundi, una novel·la amb pròleg d’Eduard Punset

Lux Mundi és una novel·la sobre la guerra de poder que l’Església, la ciència i l’Estat han mantingut durat els darrers quatre segles. Una trama a cavall de la novel·la històrica y el thiller policíac, que es desenvolupa simultàniament en dues línies de temps paral·leles: una passada (als segles XVII-XX) i una present (a l’any 2013), enllaçades entre si per una notícia que tots vam veure per televisió, però que ningú sap realment que va succeir.

 

La novel·la narra l’aventura d’un periodista del diari britànic The Times i una professora de filosofia de Cambridge a la recerca d’un valuós manuscrit de Galileu Galilei que també persegueixen el Vaticà i la CIA; i com el secret que amaga aquest manuscrit, que podria haver canviat la història i el futur de la Humanitat, va desvetllant-se al llarg del temps, a mans de diferents científics, emperadors i papes.

Presentació Lux Mundi  Fernández i Punset

El relat està construït com un gran trencaclosques, on cada peça és un capítol escrit amb la intensitat d’un conte breu, en el que es succeeixen preguntes obertes i tancaments sorprenents, mantenint la tensió de la trama fins al final, on l’enigma (la gran pregunta) es resol amb un gir tan imprevist com conegut.

 

Llicenciat en història, expert en polítiques de seguretat pública i apassionat de la filosofia,  Diego J. Fernández dibuixa, amb un estil metòdic, rigorós i documentat, una trama tan trepidant i veraç de personatges, llocs i fets que resulta difícil distingir la ficció de la realitat.

Categories: Cultura.