Detingut el conductor d’un camió després d’atropellar mortalment un menor a l’N-II a Tordera

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), l’adolescent caminava sol pel voral de la carretera cap a les dues de la matinada quan ha estat atropellat pel camió.

El conductor ha marxat del llocs dels fets però ha estat localitzat. Amb aquesta víctima, són 131 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Ampliació del SCT:

DIA: Dilluns, 23 de setembre de 2019
HORA D’AVÍS: 02.07 h
VIA: N-II, al punt quilomètric 681 a Tordera sentit sud (Maresme)
El Servei Català de Trànsit informa que aquesta matinada hi ha hagut un sinistre mortal de trànsit al punt quilomètric 681 de l’N-II a l’altura de Tordera (Maresme) en sentit sud. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 02.07 h.
Per causes que encara s’estan investigant, un camió ha atropellat un jove  que anava caminant pel voral de la via. Com a conseqüència de l’accident, el jove ha mort. Es tracta d’un menor d’edat veí de Tordera. El camió ha marxat del lloc dels fets i els Mossos l’han localitzat més tard en un aparcament i han detingut al conductor del vehicle acusat d’abandonar el lloc dels fets. Els Mossos d’Esquadra estan investigant les circumstàncies de l’accident i la possible implicació del detingut.
Arran de la incidència, s’han activat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).
El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.
Categories: Trànsit.