Desè aniversari de la Fundació Riera Gubau

La Fundació Catalana per a l’Ensenyament de l’Idioma Anglès i l’Educació en Anglès, mitjançant el Fons Especial Joan Riera Gubau, celebra aquest proper dissabte dia 8 d’octubre, a les 11 del matí a l’auditori municipal de Santa Coloma de Farners, l’acte de commemoració del seu desè aniversari.

Durant aquests deu anys la Fundació ha dedicat fins a 4.053.884 euros en 1.351 beques per a nois i noies, alumnes i universitaris de Santa Coloma i de la comarca de la Selva per a realitzar estades d’aprenentatge de l’idioma anglès i fins a 66 beques per a cursos de batxillerat, grau o postgrau en universitats dels Estats Units.

S’ha donat resposta així a la voluntat de l’industrial de Santa Coloma Joan Riera i Gubau, qui ho va llegar a la Generalitat de Catalunya per aquesta finalitat.

L’acte, a banda de l’evocació i recordatori de Joan Riera, tindrà com a protagonistes estudiants universitaris que han fet part dels seus estudis als Estats Units amb les beques de la Fundació i també es lliuraran per primera vegada els diplomes de reconeixement acadèmic als nois i noies que enguany han obtingut una de les beques de la Fundació.

L’acte comptarà amb la presència de Pere Aragonès, Secretari General d’Economia de la Generalitat de Catalunya ; Josep Polanco, Director dels Serveis Territorials d’Ensenyament i Joan Martí, Alcalde de Santa Coloma. També hi seran representants municipals i de la Fundació, i  col·laboradors i persones que han  participat durant aquests deu anys  amb la Fundació.

Categories: Ensenyament.