Denuncien un quart hotel de Lloret de Mar per tenir la llum punxada

Es tracta de l’Hotel Marina Sand, antic Selvamar, que pertany al mateix propietari dels altres establiments denunciats per Endesa. En aquest establiment hi ha més de 600 clients.

Aquest és el quart hotel denunciat juntament amb el Sun Village, el Savoy i el Mediterranean Sand, tots del mateix propietari. El Sun Village va ser evacuat dijous passat a la matinada per un incendi en un dipòsit de gasoil. L’endemà es va descobrir que estava connectat il·legalment a la llum. Arran d’aquests fets, Endesa va obrir una investigació que ha permès destapar els altres casos del mateix grup hoteler. La companyia no descarta que n’hi puguin haver més.

sun village (WEB)

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, lamenta el mal que aq2uest cas està fent a la marca “Lloret de Mar”.

Endesa ha explicat que l’hotel Marina Sand –antic Selvamar- va deixar de ser client de la companyia el desembre del 2015, quan se li va tallar la llum per acumular un deute de 35.000 euros per impagament de factures durant els mesos anteriors. L’empresa està en converses amb l’actual propietat per intentar regularitzar la situació després que detectessin els quatre casos de frau elèctric.

 

Fotos ACN

Categories: Economia.