Arxiu

Crema una nau de reparació d’autocars a Palafolls

(07:30)

 

Un incendi crema totalment una nau industrial de Palafolls.

 Tres treballadors van ser evacuats per intoxicació de fum, un d’ells també presentava cremades als braços. Tres bombers han requerit també assistència sanitària, un d’ells ha estat evacuat per una contusió al genoll i els altres dos han estat atesos in situ per una intoxicació lleu.

El foc es va declarar a 2/4 de set de la tarda. A les 11 de la nit es donava per controlat i a 2/4 d’1 de la matinada, per extingit.

A l’interior han cremat set autocars, una caravana, 4 elevadors i dues motos, a banda de material divers. A més, també ha resultat afectat parcialment un autocar que hi havia a l’exterior. L’estructura ha resultat parcialment afectada.

Els Bombers, que han sectoritzat les tasques d’extinció, han aconseguit confinar l’incendi i evitar la propagació del foc a les naus del costat, una de les quals és de mobles i l’altra és una empresa de fusta.

Un policia mira l'interior de l'empresa incendiada a Palafolls el 13 d'abril de 2017. (horitzontal)
Un policia mira l’interior de l’empresa incendiada a Palafolls el 13 d’abril de 2017.

En les tasques d’extinció hi han treballat 25 dotacions dels Bombers de la Generalitat (2 autoescales, 17 vehicles d’aigua, 5 vehicles lleugers i de comandament  i el Punt de Trànsit). A més, també han treballat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, efectius de la Policia Local de Palafolls i Tordera, 3 ambulàncies del SEM i  Protecció Civil. La nau, està situada al costat de la nacional II, just al límit territorial amb Tordera.

foto_3199056

(22:30)

Els Bombes de la Generalitat donen en fase de controlat l’incendi d’indústria de Palafolls (Maresme)
•    Un treballador ha estat evacuat per intoxicació de fum i  tres bombers han requerit també assistència sanitària, un d’ells ha estat evacuat per una contusió al genoll i els altres dos han estat atesos in situ per una intoxicació lleu

 

Els Bombers de la Generalitat treballen en l’extinció d’un incendi d’indústria, ja està en fase de control, que afecta una empresa de reparació i manteniment d’autocars situada a la carretera N-II quilòmetre 680,6 al terme municipal de Palafolls.
L’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 18.35 hores, ha cremat totalment una nau de 1.200 m2 i ha quedat parcialment afectada l’estructura. A l’interior han cremat set autocars, una caravana i dues motos, a banda de material divers. A més, també ha resultat afectat parcialment un autocar que hi havia a l’exterior.
Els Bombers, que han sectoritzat les tasques d’extinció, han aconseguit confinar l’incendi i evitar la propagació del foc a les naus del costat, una de les quals és de mobles i l’altra és una empresa de fusta. I, al voltant de les 21.00 hores, els Bombers han donat l’incendi en fase de control. A hores d’ara, els efectius continuen treballant per acabar d’apagar aquells punts calents que encara hi ha a l’interior.
En el moment de l’incendi, tots els treballadors de la nau de reparació d’autocars han pogut sortir. Així mateix, també s’han desallotjat preventivament les dues empreses contigües.
Segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) un treballador ha resultat intoxicat lleu per fum i ha estat evacuat a l’hospital de Blanes. A més, també han requerit assistència sanitària tres bombers, dos dels quals han estat evacuats al mateix hospital de Blanes, un amb una torçada al genoll i l’altre per intoxicació CO.
En les tasques d’extinció han treballat 25 dotacions dels Bombers de la Generalitat (2 autoescales, 17 vehicles d’aigua, 5 vehicles lleugers i de comandament  i el Punt de Trànsit). A més, també han treballat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, efectius de la Policia Local, 3 ambulàncies del SEM i  Protecció Civil.

 

 

INCENDIfoto_3198982

(21:20)

 Una nau de reparació d’autocars d’un polígon industrial de Palafolls s’ha incendiat cap a dos quarts de set de la tarda aquest dimecres, segons han explicat els Bombers. L’origen del foc no s’ha determinat però les flames afecten tota la instal·lació. Els treballadors d’aquesta nau i de les veïnes han estat desallotjats de forma preventiva i no ha transcendit si hi ha hagut algun afectat. Els Bombers han enviat 21 dotacions a l’indret i a tres quarts de vuit del vespre el foc seguia actiu. Els esforços del cos d’extinció d’incendis se centraven en evitar que les flames afectessin les naus adjacents.
Fotos: Aj. Palafolls, Bombers i ACN

Publicitat

PIZZERIA POMODORO

Pg. Sa Caleta, 26

17310 – Lloret de Mar

T.  972.36.92.03

 

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

Opel Alemand Automoció

Av. de l’Estació, 51

17300 – Blanes

T. 972335353

KIA EMPOR SPEED

C/. De Mas Vaixeller, 5 B

17300 – Blanes

T. 972353178

VITALDENT BLANES

C/. d’Alberes, 51

17300 – Blanes

T. 972359778

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2024© Ràdio Marina · Disseny web: F/