Concentració de suport a l’alcalde de Malgrat de Mar Joan Mercader

Prop de 300 persones, segons la Policia Local, s’han concentrat aquest dilluns davant de l’Ajuntament de Malgrat de Mar per donar suport a l’alcalde Joan Mercader davant la moció de censura presentada pels partits d’ERC, PdCat, CUP i Junts Per Malgrat. La iniciativa la va impulsar Josep Maria Rodríguez, un veí del poble sense vinculació a cap partit. Rodríguez va organitzar la concentració per manifestar “la voluntat del poble” pel que fa els esdeveniments recents.

La concentració també va incloure una recollida de firmes a favor de l’alcalde socialista, que durarà fins el dilluns vinent, moment en què seran presentades a l’Ajuntament com a “suport moral a l’alcalde”.

Josep Martí, primer secretari del PSC Malgrat, va assistir a la trobada d’ahir nit i confia en que les signatures dels ciutadans i ciutadanes serveixin per alguna cosa, però no ho assegura. El secretari creu que “s’ha traït l’alcalde” per part dels companys de govern de Junts Per Malgrat, i que “els seus interessos estan centrats en l’alcaldia”. Martí veu que “es podria tirar enrere la moció des del Consell Comarcal”, on resta el pacte entre PdCat i PSC.

Escoltaar Rodríguez i Martí:

La moció es votarà al consistori malgratenc al ple municipal extraordinari del proper dimecres 1 de febrer.

 

Text: Irina Carnicero

Categories: Política.