Ciutat subterrània 2017 a Tordera

Aquest febrer s’ha posat en marxa la quarta edició de CIUTAT SUBTERRÀNIA, la residència de joves creadors que es duu a terme a Tordera i que finalitzarà amb una mostra dels projectes al CCCB

Ciutat subterrània 04 compta amb la participació de sis creadors que durant un període de dos mesos desenvolupen els seus projectes a Mas Panella (Tordera) al voltant de la temàtica comuna que dóna nom a la convocatòria. El procés conclourà amb una mostra col·lectiva al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) que posteriorment es traslladarà a Tordera. Ciutat subterrània és un projecte impulsat per l’Ajuntament de Tordera, la Fundació Teatre Clavé i la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

 Durant els mesos de febrer i març de 2017, sis joves creadors s’han instal·lat a Mas Panella -una antiga masia rehabilitada com a espai per a allotjament i creació i gestionada per la Fundació Teatre Clavé- on desenvolupen els seus projectes al voltant de la temàtica comuna que dóna nom al projecte: Ciutat subterrània. Dos mesos durant els quals l’Alan Piris, l’Adrià Gamero, en Gabriel Llinàs, en David Calle, en Marc Anglès i l’Alberto Gil experimenten i creen, cadascun en una disciplina artística concreta, sobre realitats que sovint queden soterrades, són invisibles o bé són considerades un tema tabú en la societat actual.

Comissariat per la Tónia Coll, professora de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, el procés de creació finalitzarà amb una mostra col·lectiva dels projectes al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, que s’inaugurarà el dimarts 4 d’abril a les 19h. Posteriorment, la mostra es traslladarà a Tordera, municipi on s’ha gestat.

 

Categories: Cultura.