Cap de setmana de disfresses, rues i molta gresca

Aquest divendres, moltes escoles de la Selva i el Maresme surten al carrer per lluir les seves disfresses en motiu del Carnestoltes 2017. Les rues escolars es fan al matí i a primera hora de la tarda.

Aquest divendres al vespre també hi ha la rua de Malgrat de Mar.

A Blanes, la gran novetat del Carnaval d’enguany serà la festa programada per aquest dissabte a la Ciutat Esportiva. Hi haurà activitats familiars a la tarda, sopar popular i concerts fins ben entrada la matinada.

Joel Comas, regidor d’Esports i Joventut, explica que amb aquesta festa es volen provar la grans possibilitats que ofereix la Ciutat Esportiva.

Els joves que organitzen l’Ensorra’t de la Festa Major, també han programat els concerts d’aquest dissabte. L’Isaac Martín, n’és el seu portaveu.

 

A Lloret de Mar, com sempre, hi haurà dues rues, una dissabte a la tarda, i l’altra, diumenge al matí, segons explica el tinent d’alcalde Albert Robert.

Dissabte a la tarda també hi ha prevista la rua de Tordera. La de Blanes serà diumenge a la tarda. La resta d’actes del Carnaval 2017 es poden consultar a l’Agenda de www.radiomarina.com

La rua de l’Alt Maresme es farà el dissabte 4 de març. La rua de Tossa es fa els dia 11.

Categories: Festes.