Canvis a la Travessia al Port de Blanes

La prova ha arribat a la 77ª edició

Ja no es nedarà de Sa Palomera al Port. Es farà, per raons de seguretat, en un circuit circular de 900 metres.

Les inscripcions ja són obertes. La prova es disputarà el proper 4 d’agost.

A partir d’aquest any, tota l’activitat quedarà centrada a la platja del centre.

L’ajuntament de Blanes ha fet públic el següent comunicat:

La Travessia ha crescut en participants en les darreres edicions.  La configuració de la bocana del port ha canviat i la platja d’arribada ha quedat petita per rebre-us a tot@s. Així i doncs, i per una qüestió bàsicament de seguretat pels nedadors i nedadores, l’organització ha decidit canviar d’ubicació la prova.

Novetats a tenir en compte:
– La recollida del kit de participació es realitzarà al passeig de mar a l’alçada del Monument a La Sardana, així com el servei de guardarropia, piscolapis final de prova i lliurament de trofeus.
– El kit de participació, a part d’incloure el xip crono i el casquet de bany, també hi haurà una calcomania amb el vostre número de dorsal per posar al braç dret (important per la crono) i una bossa personalitzada per si heu de fer servir la guardarropia.
-La sortida/arribada de la prova s’ubica a la platja Centre. És un circuit circular de 900 mts a la mateixa badia de la vila, dissenyat pel Club Triatló Blanes amb el suport del Club Vela Blanes i The Sup Paradise, especialistes en aquest tipus d’activitats.
– Tot@s els 13 guardonats amb trofeus rebran, cortesia de Freskibo, un val de productes d’aquesta marca local especialitzada en peix.

Esperem que ens acompanyeu en aquest canvi d’etapa esportiva de la 77a Travessia Popular del Port de Blanes, i sigui el començament de l’evolució històrica de la nostra/vostra activitat esportiva més refrescant de l’estiu.

Categories: ESPORTS.