Campions de la lliga catalana de llaguts

Els nois del Rem Santa Cristina aconsegueixen un nou títol en una temporada carregada d’èxits. En aquest cas, s’han emportat la Lliga catalana, un campionat de 7 proves, la primera i la darrera de les quals s’ha celebrat a les platges de Lloret, primer a Santa Cristina, i després a Sa Caleta.

 

Aquest és el tercer títol de la temporada després del campionat d’Espanya i de Catalunya de llagut mediterrani.

Joaquim Planells, portaveu del club, valora positivament la temporada, “és una temporada molt llarga, el novembre van començar els entrenaments i encara no hem parat”.

Els nois de l’absolut masculí s’han classificat en primera posició de la cronometrada de la darrera prova (4 de setembre), i un cop a la final, han acabat la regata en segona posició amb un temps de 07:52,06; per darrera de Cambrils (07:43,10) i per davant de Nàutic Flix (07:55,02) i Xino Xano Deltebre (07:56,25). Així doncs han guanyat de manera clara la lliga amb 134 punts, per davant de Cambrils (2ons amb 127 punts) i Nàutic Flix (3ers amb 123 punts).

Les noies del Rem Santa Cristina també han fregat el títol. Finalment han quedat segones. Arribaven a la darrera prova en primera posició de la general amb un marge de 2 punts sobre el segon; però el resultat de la final en què han guanyat les vogadores del Capgrossos de Mataró (08:27,84) seguides de Nàutic Bétulo (08:39,67) i Rem Santa Cristina (08:45,95) ha comportat un doble empat a 132 punts entre Mataró i Santa Cristina; donant per vencedores les noies de Mataró pel nombre de victòries (3) davant de les 2 de les vogadores lloretenques.

També han pujat al podi, l’equip cadet femení, segones; i l’infantil mixt, tercers.

LLAGUTS 2

El Rem Santa Cristina disposa de cinc tripulacions i a cada competició hi porta entre 50 i 60 persones.

La temporada 2016 acabarà els dies 18 i 19 de setembre amb la Copa Catalunya de llagut català.

Categories: ESPORTS.