Calella ha acollit un concert d’una coral de Dallas a la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau

La coral americana de la Bishop Lynch High School de Dallas (Texas) ha fet una parada a la parròquia de Calella, en el seu pas per Barcelona. La jove coral, integrada per una seixantena d’estudiants ha participat en diverses experiències musicals que inclouen concerts, festivals de música, certàmens i litúrgies en tots els Estats Units. La seva directora, Kathleen Leos, té una trajectòria de 38 anys com a educadora catòlica de Música, els darrers vuit dels quals és a l’esmentada escola. El seu director associat, Brent McWilliams és director d’orquestra, organista i pianista. Ambdós excel·lentíssims professionals.

Barrett Nash, manager del grup, ha explicat que han arribat a actuar a la ciutat, després d’actuar fa uns anys a la Basílica de Sant Pere del Vaticà. La coral ha viatjat a d’altres països com Mèxic, Irlanda, Canadà i França. Ara han passat per Barcelona, per la Sagrada Família i l’Església de Santa Maria del Mar, entre d’altres. La seva missió és difondre la paraula de la religió catòlica

L’actuació es va desenvolupar en dues parts, una en format concert tradicional, i l’altra on la coral va participar en les cançons de la Missa.

Escoltar Barrett Nash:

Foto Joan Maria Arenaza

Categories: Cultura.