Caldes de Malavella aprova un pressupost d’11 milions i mig d’euros per a l’any 2017

Suposa un increment de 3 milions i mig respecte del d’aquest 2016. En inversions, està previst destinar prop de 4 milions d’euros. Segons el Diari de Girona, l’alcalde, Salvador Balliu, ha explicat que l’Ajuntament podrà fer front a aquestes quantitats perquè, d’una banda, es concertarà un préstec de més d’1.200.000 euros. D’altra banda, està previst vendre una parcel·la de propietat municipal del Golf valorada amb 1.450.000 euros. De fet, l’any 2014, el consistori ja en va vendre una per 1,3 milions que va servir per finançar diferents inversions.

Una gran part dels diners que es recaptin amb la venda d’aquesta parcel·la aniran destinats a l’auditori i espai de formació que l’equip de govern vol fer a les antigues cases dels mestres. Serà un local de 300 metres quadrats amb aules polivalents per l’Escola de Música i altres entitats. Les altres inversions que ha de finançar la venda de la parcel·la són la compra d’un magatzem i l’adquisició de pisos socials.

La proposta econòmica de l’equip de govern ha tirat endavant amb els vots favorables del Partit Demòcrata Català, el PSC i el regidor no adscrit. La Plataforma Independent per Caldes i ERC han votat en contra.

 

(Foto: ple de dimarts. Font de la imatge: Ajuntament de Caldes de Malavella)

Categories: Economia.