Blanes bonifica les llars d’infants municipals

Aquest dilluns han començat les preinscripcions

El preu d’aquests darrers anys ha estat de 195 euros al mes i una matrícula de 100 euros cada curs. A Blanes hi ha tres llars d’infants municipals (Ca la Guidó, Plantera i Can Borell). A partir d’aquest proper curs, hi haurà la possibilitat d’acollir-se a diverses bonificacions i ajudes, segons explica la regidora Pepa Celaya (PSC), “les bonificacions seran per a unitats familiars amb ingressos que no superin els 1.300/1.400 euros al mes. També estudiem ajudes per a famílies amb menys recursos”

La matrícula, només s’haurà de pagar un curs i no cada any com fins ara.

Marian Anguita, d’EUIA-ICV s’ha felicitat de la mesura i ha recordat que la seva formació ho reclamava des de l’any 2011.

Aquestes mesures es van fer públiques en el darrer ple coincidint amb una moció de C’s per reclamar a la Generalitat que pagui 1.600 euros per plaça tal i com es feia anys enrera. La regidora Margarita Santo va ser l’encarregada de presentar la proposta.

Actualment la Diputació de Girona atorga una ajuda de 875 euros per plaça per cobrir, en part, el dèficit que genera la Generalitat als ajuntaments.

Categories: Societat.