Blanes acomiadarà la temporada d’estiu amb una nova edició de la Festa de l’’Emplatja’t’

Locals de restauració, entitats blanenques i l’Ajuntament han sumat esforços per compartir una festa a la platja la nit aquest dissabte 14

La festa es farà, igual que l’any passat, a la mateixa platja del centre on s’hi celebra el Festival de Música Jove Ensorra’t. Hi haurà una mínima estructura per servir el sopar a base de brotxetes, crepes dolces i salades, empanades argentines i txoripans, incloses opcions veganes i aptes per a celíacs.

Per organitzar l’Emplatja’t, s’ha comptat amb la col·laboració d’entitats culturals i juvenils, que participaran amb diversos entreteniments al llarg de la vetllada, que començarà a les 7 del vespre, quan ja comença a fer-se fosc. Serà llavors quan s’encetarà una cercavila amb diversos components de la Colla Gegantera de Blanes, que sortiran en una festiva desfilada des de la Cooperativa La Blandense.

L’objectiu és anar arrossegant la gent del carrer passant pel Passeig de Dintre i el Carrer Ample fins a finalitzar al Passeig de Mar i a la platja on ja haurà començat la gresca. La primera part estarà especialment adreçada a la canalla, amb l’actuació de les ‘Emplatja’t Girls’, cinc nenes que ballaran dalt l’escenari alçat per a la ocasió al recinte de sorra.

El públic infantil també podrà participar en diversos tallers dinamitzats per monitors i monitores del CAU, l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa. Els nens i nenes podran fer manualitats o bé optar perquè els pintin la cara amb fantàstics i imaginatius maquillatges. Al llarg de la festa, també hi haurà balls amb l’Associació del Country Blanes. Capítol a banda mereix destacar que el cartell de l’Emplatja’t l’ha dissenyat l’artista blanenc internacional, Quim Serrano.

L’’Emplatja’t’ comptarà com a cirereta central amb un concert del grup ‘A Cámara Lenta’, que lidera David Teruel, i que començarà a les 9 de la nit.

Categories: Festes.