Arxiu

Blanes 12: tres dies de promocions i activitats

Blanes 12 farà el seu tret de sortida la tarda-vespre aquest divendres amb la Shopping Night que s’allargarà fins la mitjanit. Els comerços adherits a la campanya oferiran els seus articles i productes a preus especials, amb descomptes, promocions i ofertes que juguen amb el número 12 que dóna nom a l’acció.

L’activitat de la Nit de Compres culminarà a les 12’12 de la mitjanit, jugant de nou amb el número 12 que identifica l’esdeveniment. A aquesta hora tindrà lloc el sorteig organitzat per l’ABBC, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre. Hi haurà dos principals premis: 2 vals de compra de 500 € cadascun, a gastar en les botigues que participen en l’experiència.

Els números del sorteig ja s’han començat a repartir aquests dies. Per poder ser un dels afortunats guanyadors o guanyadores, cal acostar-se a l’escenari situat a la cruïlla dels carrers Muralla i Raval, ja que una de les condicions és justament estar present entre el públic. Aquesta mateixa condició també preval en la següent activitat que es farà la mateixa nit del divendres, després del sorteig.

En aquest cas es tractarà de lliurar el premi corresponent al Concurs de Selfies que ha estat celebrant durant aquestes setmanes l’ABBC. El premi és gaudir d’un cap de setmana a Eivissa per a dues persones, que inclou el trasllat en avió així com l’allotjament en règim de mitja pensió, sortint el 16 de setembre i tornant dos dies més tard, el 18 de setembre. Per guanyar-lo, cal fer-se una selfie des d’una botiga o restaurant de l’ABBC on surti un producte o plat adquirit, i que aquella imatge sigui la que tingui més marcatges de M’Agrada al Facebook de l’ABBC.

El termini per enviar les fotografies finalitzarà el divendres 10 de juny a les 21 h, després que la data d’inici va ser el 2 de maig. En cas que quan es proclami públicament el guardonat aquest no hi sigui, el guanyador o guanyadora serà l’autora de la fotografia següent amb més vots que sí que hi sigui present.

55 activitats durant els tres dies de Blanes 12

El cinquè Blanes 12 proposa a vilatans i visitants poder participar en un ample ventall d’activitats per a un gran nombre de gustos diferents: des de visites guiades fins a entrades de cinema amb ofertes de 2 x 1, passant per contes infantils explicats en anglès, sessions esportives gratuïtes, o bé un Parc d’Inflables. També hi ha viatges en creuer fins a Tossa, una sessió d’Snorkeling i observació marina, i visitar l’exposició d’un Concurs de Bonsais, entre d’altres.

En l’àmbit cultural i musical, s’han programat concerts i actuacions, algunes de les quals aniran a càrrec de 7 entitats del municipi. Cronològicament, divendres hi haurà dos concerts: primer amb La Bandeta, i després a càrrec del Tramping Jazz Trio. Per últim, hi haurà la dansa tradicional Toquen a Córrer amb l’Esbart Joaquim Ruyra, reforçada amb dansaires de Lloret i Tossa.

Dissabte s’ha programat el concert de La Mini-Bandeta, uns Tallers Infantils de maquillatge i màscares de Rialles Blanes, i l’actuació AMA canta a Blanes 12. La jornada es completarà amb una sessió dels DJ’S Oversize i sengles concerts: Pacto entre Caballeros, tribut a Joaquín Sabina i l’actuació del grup Mitjanit. Per últim, diumenge hi haurà una exhibició de ball amb l’Associació de Country, un Recital de Poesia del grup Miratge, de la Casa d’Ardales, i diverses actuacions de la Casa de Andalucía.

Un altre apartat especialment interessat del 5è Blanes 12 és l’oferta gastronòmica, que ofereixen una 20ena de bars, cafeteries, restaurants i establiments de restauració, i amb una completa varietat de possibilitats culinàries. Majoritàriament, hi ha menús a 12 € i menús infantils al preu de 8 €. Per triar es pot tastar cuina catalana, cuina d’autor i tapes, cuina mediterrània, cuina mexicana, gelats, entrepans i un llarg etcètera.

Blanes 12 està organitzat per l’Ajuntament de Blanes i l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC), amb el suport i col·laboració de diverses entitats, empreses, comerços i establiments, alguns dels quals també actuen com a patrocinadors.

Publicitat

PIZZERIA POMODORO

Pg. Sa Caleta, 26

17310 – Lloret de Mar

T.  972.36.92.03

 

MILAR TORDERA

Camí Ral, 182

08490 – Tordera

T. 937640634

PIZZERIA BASILICO

Av. Costa Brava, 32

08389 – Palafolls

T. 937657441

Flocem – Totpint

Ctra. Accés Costa Brava, 36

17300 – Blanes

T. 972.35.32.88

 

Neteges Escobar

C/. Miralles, 10   P.I. Can Patalina

08380 – Malgrat de Mar

T. 937610744

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2024© Ràdio Marina · Disseny web: F/