Balanç positiu del Festival Arts d’Estiu

La vuitena edició del Festival pinedenc ha tancat el mes d’agost amb un balanç positiu. L’última actuació va ser el dia 31, a càrrec del monologuista David Guapo. Xevi Gómez, director artístic del Festival, ha explicat que l’organització està molt contenta de com ha anat aquest any, on han augmentat molt el nombre d’espectadors. Entre tots els espectacles han passat pel festival pinedenc, unes 20.000 persones.

Entre totes les actuacions, les que més han destacat han estat Anastacia, Chenoa, o la gira d’Operación Triunfo 2018. Una de les que més ha sorprès als organitzadors ha estat la dels Catarres, per la quantitat de públic familiar que han portat.

Un cop acabada l’edició 2018, Gómez ha explicat que ja comencen a preparar-se per al 2019, sobretot, pel que fa al canvi d’ubicació, ja que en aquests 8 anys, el Festival ha crescut enormement. De fet, en aquesta edició, ja es va ampliar la zona de restauració. L’organització està treballant amb l’Ajuntament de Pineda de Mar per tal trobar un espai propi per al Festival.

Una de les coses que lamenten no haver pogut celebrar ha estat el concert de Pastora Soler que es va cancel·lar per la pluja, tot i així esperen que pugui tornar en properes ocasions.

Escoltar Xevi Gómez:

 

 

Categories: Cultura and Festivals d'estiu.