Arxiu

Arriben les propostes culturals per al cap de setmana

Ha començat el mes d’agost i amb ell l’arribada per molts de les esperades vacances. Són dies on busquem relaxar-nos, sol, platja… i perquè no també propostes culturals, ja sigui anant al cinema o gaudint d’un concert en una terrassa. Nosaltres no fem vacances i et portem una setmana més el suplement cultural perquè no se t’escapin les propostes més interessants d’aquest estiu.

Comencem com sempre repassant la cartellera que ens porten els cinemes aquesta setmana

‘Mascotes 2’ arriba a la gran pantalla com a seqüela de l’exitosa pel·lícula d’animació ‘Mascotes’dirigida per ChrisRenaud, que es va estrenar ara fa 3 anys. Tornen al cinema el gos Max i els seus companys, mascotes que guarden curiosos secrets en el seu dia a dia a Nova York mentre els seus amos no estan a casa. Max s’haurà d’adaptar a canvis en el seu edifici de Manhattan i en la seva estimada propietària, la Katie. Les seves vides canvien quan la Katie té un fill. Noves pors, nous reptes, i sobretot un de ben gros: anar al veterinari.

 

I a banda de l’animació, aquesta setmana la cartellera s’omple de comèdies franceses. Us en recomanem 3:

A ‘Lola i els seus germans’, la Lola té dos germans, Benoit, que es casarà per tercera vegada i serà pare sense estar-ne preparat. L’altre germà, en Pierre, arriba tard al casament, entre un embolic d’excuses, retrets i enganxades. Malgrat tot això, els tres germans són inseparables.

 

La segona recomanació és ‘Amor a segunda vista’. Rafael és un jove escriptor que troba l’amor de la seva vida, Olivia, amb qui encaixa a la perfecció. Però un bon dia, com si fos un dels arguments de les seves novel·les, en Rafael es desperta i se n’adona que la seva dona no el reconeix. Farà tot el possible per a què l’Olivia torni a sentir per primera vegada el que els dos van sentir quan es van conèixer.

L’última comèdia francesa de la setmana és  ‘Un verano en Ibiza’. Protagonitzada per Christian Clavier, reversiona les clàssiques vacances familiars en què tot surt malament. El destí del Philippe és Eivissa, on intentarà guanyar-se els fills de la seva parella. Ell ja té uns seixanta anys, i no se sentirà massa còmode en l’ambient de nit juvenil de l’illa.

Per acabar per als amants del terror, arriba als cinemes ‘Historias de miedo para contar en la oscuridad’. La pel·lícula, dirigida per Andre Ovredal, està escrita pels germans Daniel i Kevin Hageman, juntament amb Guillermo del Toro. Un grup d’adolescents intenten resoldre el misteri que rau en les sobtades morts en el poble. L’Stella és una nena que pateix per la desaparició de la seva mare la nit de Halloween, i amb els seus amics seran víctimes d’una broma pesada.

 

Del cinema, passem a la música anomenant algunes de les actuacions que hi ha previstes per als propers dies:

Aquest cap de setmana continua la programació del Festival de Cap Roig. Aquest dissabte Vanesa Martín torna als escenaris amb la seva gira ‘Todas las mujeres que habitan en mi’, després d’un llarg període de descans. Uns dies després, dimecres, l’artista italià més famós del món, Eros Ramazzoti, portarà a l’escenari de Cap Roig la seva nova gira Vita Ce n’è. Des del 1985, Ramazzotti ha publicat més d’una quinzena d’albums i ha aconseguit vendre més de 65 milions de còpies arreu del món.

I de Cap Roig, al Portaferrada. Després d’omplir l’espai Fòrum de Barcelona fa uns mesos, Marea actua aquest dissabte a l’Espai Port de Porta Ferrada per presentar el seu nou disc El Azogue. Diumenge, serà Amaia, guanyadora d’OperaciónTriunfo 2017, la que actuarà al festival, acompanyada de Los HermanosCubero. I dilluns vinent, els britànics New Order, un dels grups més icònics i influents de Manchester, es sumen a la programació del festival. Hits com Blue Monday, Temptation o Bizarre Love triangle es podran escolar a l’Espai Port a partir de les 22.30h.

Entre Santa Susanna i Pineda de Mar trobem el festival Arts d’Estiu, que aquest diumenge acollirà l’actuació de Rosario. Tota una repetidora, ja que aquesta serà la tercera vegada que passarà pel Festival maresmenc.

I no acabem l’actualitat cultural sense oblidar que moltes poblacions veïnes estan de festa major. Malgrat de Mar, Santa Susanna, Maçanet o Vidreres són algunes d’elles. Barraques, jocs tradicionals, sopars populars, sardanes… són algunes de les activitats que tenen preparades! Així que no us quedeu a casa, i com diu la cançó de la Trinca: Alegria, que és Festa Major!

Nosaltres, i el suplement, tornem la setmana vinent, bon cap de setmana!

Escoltar Montse Rico:

 

Publicitat

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

TOYOTA JAPAND 21

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972476406

 

Flocem – Totpint

Ctra. Accés Costa Brava, 36

17300 – Blanes

T. 972.35.32.88

 

FRANCESC TURRÓ MOBILIARI

Av. Costa Brava, sn

08380 – Malgrat de Mar

T. 937611410

CITROËN GARATGE ANDREU

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972358302

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2024© Ràdio Marina · Disseny web: F/