Acte de cloenda i lliurament dels premis del Calella Film Festival

Aquest dissabte a la Sala Mozart s’ha fet la festa de cloenda on s’han entregat els premis de les diferents categories.

Els encarregats de conduir la cerimònia han estat Juli Fàbregas i Jordi Diaz. L’edició d’enguany, dedicada a les dones, també ha comptat amb la participació de l’actriu Cristina Brondo.

El premi a millor actor els ha atorgat Bárbara Goenaga i ha estat per Myung-Guk Kim per “Dad is pretty” a la categoría de Low Budget i a la Creative Rosebud els guardonats han estat Jason Ritter per “Bitch” i Eduardo Antuña per “Matar a Dios”.

Mireai Aixalà ha estat l’encarregada de donar els premis als millors guions a Steven Sears i Bill Watterson per “Dave Made a Maze” i a Jurgen Ureña per “Abrázame como antes, en les categories de Creative Rosebud i Low Budget respectivament.

Els següents premiats han estat els candidats a millor director. Els guardonats han estat Mariana Palka per “Bitch” i David Sousa” per “Re-evolution” que han rebut el premi de mans de Jaume Balagueró.

El director ha destacat la gran qualitat que té el festival calellenc, amb una gran participació com nacional i internacional. Les produccions de baix cost són la manera perfecta per que qualssevol jove cineasta comenci la seva trajectòria.

Escoltar Jaume Balagueró:

02Octavi Pujades i Cristina Campos han donat els premis a millor actriu a Itziar Castro per “Matar a Dios” a la categoria de Creative Rosebud i a les actrius de Low Budget Virgina de Morata per “Resort Paraiso” i Jimena Franco per “Abrázame como antes”

L’últim premi l’ha entregat l’Alcaldessa de Calella, Montserrat Candini a la millor pel·licula. Els guardonats han estat “Dad is Pretty” de Soo-min Park en el Low Budget i en la categoria de Creative Rosebud el film premiat ha estat “Errementari” de Paul Urkijo.

 

Categories: Cultura.