7ª Festa de les Flors a Vidreres

Aquest divendres, dissabte i diumenge es celebrarà la 7ª Festa de les Flors a Vidreres. Aquest any la festa està condicionada pel període de confinament per la Covid19, és per això que l’Ajuntament s’ha vist obligat a canviar i adequar totes les activitats presencials per tal que es puguin seguir des de casa i amb totes les mesures de seguretat garantides.

A més, part de la partida d’aquesta festa es destinarà a incentivar el sector de la restauració i els bars. Això és possible gràcies al concurs d’engalanament de balcons i façanes en el que es repartiran vals, per un valor total de 4000€, per utilitzar en el sector.

El concurs de portes, balcons o finestres en aquesta primera edició arriba per impulsar la creativitat a l’habitatge i embellir el poble, vestir-lo amb les millors gales de plantes i flors naturals així com aprofitar el material reutilitzable que es pot trobar a casa. Altres activitats previstes són: taller de manualitats florals, una demostració de cuina, una ruta etnobotànica i un taller d’elaboració de ratafia, totes en modalitat online.

Aquesta festa també queda guarnida gràcies a la col·laboració dels alumnes l’Escola de Música Municipal de Vidreres, a l’Escola d’Arts Plàstiques, a les famílies del Centre Obert, els infants de l’EOC, a l’Espai Jove, a la Biblioteca Municipal, amb menció especial per a l’artista Tere Carbonell i a totes i tots els professionals dels serveis que han fet possible aquests treballs audiovisuals que completen la festa de les flors 2020.

Categories: Festes.