L’Ajuntament de Lloret torna a oferir el servei de Revisions Mèdiques Esportives

La secció d’Esports de l’Ajuntament de Lloret torna a oferir un any més el servei de Revisions Mèdiques Esportives. L’objectiu d’aquest servei, que s’ofereix des l’any 2004, és garantir una pràctica d’activitat física i esportiva sense riscos i adaptada a les possibilitats i necessitats de cada persona.

Amb l’objectiu de continuar fent de l’esport una font de salut i una millora de la qualitat de vida, des de la secció d’Esports de l’Ajuntament de Lloret hi ha el ferm convenciment que disposar del programa de Revisions Mèdiques Esportives permet que la comunitat esportiva de Lloret pugui rebre una atenció especialitzada, personal a través de les Valoracions Funcionals Mèdiques Esportives (VFME) que orienten a la pràctica correcte, segura i saludable de l’esport.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Lloret, Anna García Castany, valora positivament el servei del qual diu que “aconseguim, d’una banda, millorar la qualitat, i per una altra banda, vetllar pel benestar i la salut dels esportistes lloretencs”. García Castany afegeix que “aquest servei, permet també, detectar i prevenir patologies i ajuda a tots els professionals que hi treballen perquè vetllin per l’activitat física adequada a cada esportista”.

Aquest programa s’adreça als i les esportistes empadronats a Lloret de Mar que practiquen esport escolar, federat o esport d’alta competició i lleure que estan vinculats a una entitat esportiva lloretenca registrada al RME (Registre Municipal d’Entitats).

L’Ajuntament en subvenciona el seu cost en funció del tipus de revisió per edat, una ajuda que pot anar del 100% al 25%.

L’Ajuntament de Lloret destina 14.000 € anuals a la partida de revisions mèdiques esportives i se’n beneficien uns 750 esportistes cada temporada.

Tot i que el servei es dóna durant tot l’any, per aquestes dates és quan més sol·licituds hi ha, coincidint amb l’inici de la temporada esportiva de moltes disciplines.

Categories: ESPORTS.