Arxiu

21è Homenatge a la Gent Gran de Blanes

Cada any per aquestes dates se celebra l’Homenatge a la Gent Gran, que enguany ja ha arribat a la 21a edició. En aquesta ocasió la festa ha retornat als seus orígens, ja que s’ha pogut celebrar en una sola jornada amb l’assistència simultània de prop d’un miler de persones, que han pogut gaudir plegades de tots els seus ingredients.

Això ha estat possible al haver-se allotjat en una carpa de grans dimensions que es va instal·lar a l’esplanada de l’antic pavelló municipal d’esports, on també es van acollir al llarg del cap de setmana gran part de les activitats de les festes dels barris d’Els Pins i La Plantera. Durant els darrers anys el recinte on s’havia fet l’homenatge -l’antic  pavelló d’esports-, no tenia prou capacitat per enquibir amb prou seguretat el gran nombre de persones que volen participar en la festa de la gent gran.

Aquest canvi d’ubicació ha suposat que, a diferència de les últimes edicions, no s’hagin hagut d’organitzar dues festes consecutives com fins ara, les dues tardes consecutives d’un mateix cap de setmana, dissabte i diumenge. L’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat del regidor d’Acció Social, Mario Ros, van encapçalar la celebració d’ahir a la tarda.

També van presidir la vetllada regidors i regidores  de l’Ajuntament de Blanes, així com representants de les entitats que any rere any col·laboren en l’organització de l’esdeveniment. La festa l’organitza el Departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes conjuntament amb els Casals de la Gent Gran Benet Ribas i la Casa del Mar. També han col·laborat l’Associació del Voluntariat Blanenc i el grup Miratge de la Casa de Ardales.

Una festa protagonitzada per la gent gran de Blanes

El què no ha canviat des de fa uns quants anys és que el plat central de la celebració consisteix en les diferents actuacions que ofereixen els mateixos protagonistes de l’homenatge, la gent gran de Blanes. Enguany s’ha comptat amb la col·laboració del Casal Benet Ribas, la Llar de Jubilats de la Casa del Mar i el grup Miratge de la Casa d’Ardales.

Els artistes de totes aquestes entitats van omplir l’escenari aixecat a l’envelat dels cants i balls que van fer les delícies de tots els espectadors, alguns d’ells acompanyats d’amics i familiars  que no es van perdre l’ocasió d’assistir a l’espectacle. Així, van haver desfilades de vestits de paper, country, sardanes,  sevillanes, ball modern, jotes castellano-manxeques i danses de primavera. Totes les actuacions i els principals moments de la festa van comptar amb un mestre de cerimònies d’excepció, el rapsode Salvador Roca.

Festa als matrimonis que han complert 50 anys de casats

Seguint la tradició de tots aquests anys, el moment culminant de l’Homenatge a la Gent Gran –que va arribar cap al final- va ser el reconeixement especial que es va fer als matrimonis que durant aquest any celebraran els 50 anys de casats, les Noces d’Or. Aquest 2017 han estat set parelles formades per :

José Asian Muñoz & Anita Luque Bravo
José Antonio Fernández Ríos & M. del Carmen García Ginés
Francisco Martínez Hidalgo & Carmen Pérez Mora

Antonio Jiménez Huete & Rosario del Toro Rodríguez
 Juan Fernández Pérez & Primitiva Aranda Gálvez
José Pérez García & Primitiva Izquierdo Lite
Jesús Fernández Moreno & Dolores Gordillo Donaire

 

 

Publicitat

CENTRE COMERCIAL ESPAI GIRONÈS

Camí dels Carlins, 10

17190 Salt (Girona)

T. 972405980

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

Opel Alemand Automoció

Av. de l’Estació, 51

17300 – Blanes

T. 972335353

CITROËN GARATGE ANDREU

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972358302

TOYOTA JAPAND 21

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972476406

 

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2024© Ràdio Marina · Disseny web: F/